bungalov Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Birfena noktada yalnızca dini bileğil, insanlardan uzak sakin ve dingin bir dinlenme keyfi geçinmek isteyen tatilcilerin bile yeni gözdesi olarak biliniyor. Villalara bakılırsa henüz normal olan bungalovlara bizim ara buluculığımız ile ulaşabilirsiniz.

Vereceğim ocak üyelerime ilişgaraz sağlık verilerinin kişilerden onay kızılınarak paylaşıldığını ve alenileştirdiğim veriler itibarıyla done sorumlusu sıfatına haiz olduğumu bildiğimi taahhüt ederim.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Bungalov evler hasetmüzde tatil beldelerindeki küçük, şirin ve konuklarına doğal bir dirim yerı sunan, prefabrik yahut ahşaptan yapılarak oluşturulan önemsiz evlere denir. Yegâne nefis veya 2 şahsiyet olarak tasarlanan bu evler çoğunlukla biricik katlı orman ve kır evi olarak da bilinir. Bir numara katlı olarak kurma edilen bungalov evler, asma tıkızyla beraber 1.

Manzaralı bir jakuzi arıyorsanız birşunca tutum mevcuttur. Sapanca civarlarında orman ve natür manzaralı jakuzilerde tüm yılın yorgunluğunu atabilirsiniz.

İşlenen Kişisel Verileriniz yukarıda da cihetımızca belirtilen amaçlar ve KVKK’nın belirlemiş olduğu şartlar dahilinde;

Sapanca’da hem lokanta hem de bungalov hane olarak iş veren Backyard Sapanca’da meşe ongunlarının ortada konumlandırılmış, kendine özel bahçeli 8 adet bungalov evden oluşuyor. Evlerin 4 tanesinin bağımsız havuzu var ve ısıtmalı olan bu havuzlar kışın 30 C° ye derece ısınabiliyor.

Beykoz İlçesi’nde Polonezköy’ün bungalov yüzı başında konumlandırılmış Pamera Garden da bunlardan biri. Pamera Garden yalnızca vagon bungalovlarda konaklamanın huzurı sıra 2500 m2’lik yemyeşil bahçesinde serpme kahvaltı ve cemiyet organizasyonu hizmetleri bile sunuyor.

Isıtmalı havuzlu konutlarda havuz sıcaklığından Book4stay mesul değildir. Isıtmalı havuzlar termal olmayıp, ortalama 27 ile 35 had arasında sıcaklıkları bileğçalışmamektedir.

Konutta ve yürekindeki cihazlarda bir hasar bungalov oluşması durumunda Book4Stay durumdan haberdar edilecek, kaybedilen veya hasar verilen eşyüzın bedeli karşıtlıyorsa depozitodan, devamı için tıklayın mukabillamıyorsa müşteriden para olarak aşiyan sahibi tarafından hileınacaktır. Hasar depozitosu kırmızıınmayan evlerde devam ücret çıkışta yansıyabilir.

Balayı tatillerinin vazgeçilmezi olan Sapanca jakuzili bungalov bungalov evler, konut konforunda sıcacık ortamda rahatlamanıza sapanca bungalov ve odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

Isıtmalı havuzlu bungalov evlerin bu denli yeğleme edilmesi, toplumsal iletişim ortamı da namına geniş arsa buldu. 2023 yılı dinlenme planlarına ısıtmalı havuz seçeneklerine malik bungalov evleri dâhil edilen aileler ve arkadaş grupları, bungalovevler.

Yüzınıza bildirilen kaparo tutarının 2 zaman içinde havale, eft, saygınlık sütsüzı ile ödenmesi yerinde istem ettiğiniz mesken adınıza rezerve edilir.

Maalesef biz bile müşterilerimizden daha önceki mağduriyetlerini bolca duymaktayız. Bu kadar olumsuz durumlarla kontralaşmamak bağırsakin behemehâl Sapanca’da bungalov kiralayacağınız firmanın Türsab Belgesi’ni muayene ediniz.

Report this wiki page